Beste Ahrend bureaustoel

Bureaustoelen van de hoogste kwaliteit die ontwerpen is in eigen land? Ahrend is een Nederlands bedrijf met een gerichte focus op ergonomische producten, waaronder bureaustoelen. Al jarenlang is Ahrend in ons land een van de grootste aanbieders van ergonomische bureaustoelen. Dit heeft het merk te danken aan de hoge kwaliteit van de producten en de goede service.

Koop je dus een bureaustoel van Ahrend dan ben je verzekerd van een betrouwbare stoel met uitzonderlijke eigenschappen. In dit artikel worden de beste Ahrend bureaustoelen uit het assortiment uitgelicht, wordt meer bekend gemaakt over het merk zelf en weet je waar een goede bureaustoel aan moet voldoen. 

Beste Ahrend bureaustoelen op een rijtje: 

Over Ahrend

Ahrend is een Nederlands bedrijf dat onderhand meer dan 125 jaar bestaat. De missie is om vitaliserende werkomgevingen te creëren voor klanten over de hele wereld. Het bedrijf begon klein, maar is dus uitgegroeid tot een wereldspeler in het aanbieden van ergonomische producten. In Nederland is Ahrend vooral bekend in het ontwerpen van hoge kwaliteit ergonomische bureaustoelen. De producten die geproduceerd worden moeten niet alleen qua uitstraling en gebruik opvallen, maar ook afgestemd zijn op de behoeften van de klant. Daarmee levert Ahrend een unieke dienst die niet door veel bedrijven wordt toegepast.

Een van de kernpunten die centraal staat bij Ahrend is duurzaamheid. Zorgen voor minder afval en innovatief zijn in het hergebruiken van materialen is iets waar Ahrend voor staat. Inmiddels is het bedrijf actief in 25 landen en hoop het nog verder te groeien. Ahrend zit niet stil en blijft naar groeimogelijkheden zoeken, ook wat betreft het produceren van ergonomische bureaustoelen. 


Bekende bureaustoelen van Ahrend

In het assortiment van Ahrend zitten een aantal bureaustoelen die erg populair zijn en waar veel naar gezocht wordt door consumenten. Hieronder worden deze bureaustoelen verder uitgelicht: 

Ahrend 2020 Verta

Deze stijlvolle en moderne bureaustoel is een genot voor iedereen die op kantoor werkt. Het is een veelzijdige stoel en ook de meest populaire bureaustoel van het Ahrend assortiment. Het bevat een middelhoog, transparant netrug en is altijd voorzien van een synchroon mechanisme. Ook heeft de Ahrend 2020 Verta een in hoogte verstelbare lendensteun waarmee het de ergonomie bevordert. Deze multifunctionele bureaustoel is ontworpen van kunststof met een stevig frame. Het is veelzeggend dat men volop zoekt naar de Ahrend 2020 Verta. Het is namelijk de beste bureaustoel van het Nederlandse merk Ahrend. 

Ahrend 230 

Ook de Ahrend 230 is een bureaustoel die erg veel gekocht wordt en waar eerdere consumenten positieve kritieken over hebben. De Ahrend 230 is een standaard bureaustoel met een 5-teens kruisvoet die zorgt voor stabiliteit en mobiliteit. Het zijn de basisprincipes waar een betrouwbare bureaustoel aan moet voldoen en daar is de Ahrend 230 dus van verzekerd. Daarnaast heeft deze comfortabele bureaustoel een hoge rugleuning met enorm veel steun in de rug. De rugleuning is kantelbaar, de zitdiepte is verstelbaar en de armleggers zijn 4d instelbaar. Eigenlijk heeft de Ahrend 230 alle eigenschappen die je verlangt van een goede bureaustoel. 

Ahrend Zest

Bij het uitlichten van de beste Ahrend bureaustoelen mogen we de Ahrend Zest niet vergeten. De stoel staat voornamelijk bekend om zijn lichte gewicht en de eenvoudige mogelijkheid om te verplaatsen. Daarnaast is het erg makkelijk om van houding te veranderen, aangezien de Ahrend Zest over verschuifbare zitting beschikt en synchroon mechanisme. De bureaustoel is ontworpen van zwart kunststof en een stevig frame. Boven het frame zit een hoge rug met zware netbespanning die zorgt voor voldoende ventilatie en steun. Hierdoor is de Ahrend Zest een multifunctionele en ergonomische bureaustoel van de hoogste kwaliteit. 


Waar moet een Ahrend bureaustoel aan voldoen?

Heb je besloten om een Ahrend bureaustoel te kopen, dan zijn er een aantal belangrijke aspecten waar je op moet letten. Er zit namelijk verschil tussen bureaustoelen van Ahrend en die van andere merken, maar ook tussen de diverse modellen in het Ahrend assortiment. De bureaustoel die jij gaat kopen moet overeenkomen met je persoonlijke voorkeuren, maar moet ook beschikken over een aantal basis elementen. Hieronder geven we een aantal punten waar een Ahrend bureaustoel zeker aan moet voldoen: 

Richtlijnen 

Ten eerste is het belangrijk dat de Ahrend bureaustoelen voldoen aan de Nederlandse en Europese richtlijnen. Deze richtlijnen zijn samengesteld in de Nederlandse NPR 1318 richtlijnen en de Europese NEN-EN 1335 richtlijnen. Het verschil tussen beide is dat de Nederlandse richtlijnen meer gericht zijn op de verschillende lengtes van werknemers in ons land. Waar de richtlijnen vooral voor bedoeld zijn is voor het ontwerp en de ergonomie van de bureaustoel.  

Comfort & Ondersteuning

De comfortabele houding van een bureaustoel zorgt ervoor dat je geen fysieke klachten zal ondervinden. Daarom is comfort een belangrijk punt waar je op moet letten en moet je altijd een ergonomische bureaustoel kopen. Daarnaast is het ook belangrijk dat de bureaustoel voldoende ondersteuning biedt aan bepaalde lichaamsdelen. Zeker in de rug moet ondersteuning geboden worden door bijvoorbeeld een lendensteun. Een juiste zithouding aannemen begint bij een goed comfort en ondersteuning. 

Verstelbaarheid

Een overweeg reden die hoog moet staan op het vaandel bij het kopen van een bureaustoel is de verstelbaarheid. De verstelbare functies maken het mogelijk om de bureaustoel af te stellen naar persoonlijke wensen en creëren de juiste zithouding. Ieder lichaam is anders en daarom is het belangrijk dat bureaustoelen van Ahrend verstelbaar zijn. Enkele onderdelen van een bureaustoel die verstelbaar kunnen zijn: de hoofdsteun, de rugleuning, de armleuningen en de zitplek. Voor het gebruik van de ergonomische bureaustoel is het noodzakelijk om de stoel af te stellen naar eigen lichaamsverhouding. 


Conclusie over Ahrend bureaustoelen

Ahrend is een Nederlands topmerk wat betreft het aanbieden van bureaustoelen. Betrouwbaarheid en kwaliteit staan hoog in de kernpunten van het bedrijf en op deze punten wordt het ontwerp dan ook gebaseerd. Bekende bureaustoelen van Ahrend zijn onder andere de Ahrend 2020 Verta, Ahrend Zest en de Ahrend 230. Dit zijn populaire stoelen met goede reviews. Om er zeker van te zijn dat je een goede bureaustoel koopt moet je rekening houden met het comfort, de ondersteuning en de verstelbaarheid. Dit zijn aspecten die niet mogen ontbreken bij een goede ergonomische bureaustoel van Ahrend.

Bekijk hieronder meer betrouwbare en hoge kwaliteit bureaustoelen van andere merken:

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}