Beste Bens bureaustoel van 2024

Een van de bekendste aanbieders van bureaustoelen is het merk Bens. Het zijn betrouwbare en hoge kwaliteit bureaustoelen die al jarenlang veel gekozen worden door Nederlandse consumenten. In dit artikel worden de 3 beste Bens bureaustoelen uitgelicht met daarbij uitgebreide informatie. Daarnaast kom je erachter waar je op moet letten tijdens het aankoopproces van een bureaustoel.

Beste Bens ergonomische bureaustoelen op een rijtje: 


Bekende bureaustoelen van Bens

In het assortiment van Bens zitten een aantal bureaustoelen die erg populair zijn en waar veel naar gezocht wordt door consumenten. Hieronder worden deze bureaustoelen verder uitgelicht: 

Bens 803-bsc-3 ergonomische bureaustoel

De BenS 803-Bsc-3 – Ergonomische bureaustoel is een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar een comfortabele en aangepaste stoel voor achter de computer. De stoel biedt een ondersteunende en verstelbare rugleuning en zitting, wat zorgt voor een comfortabele zithouding tijdens lange werkdagen. Het zitvlak is gemaakt van hoogwaardig materiaal en biedt uitstekende steun en comfort. Bovendien is de stoel voorzien van een verstelbare armsteun, zodat je je armen op een comfortabele manier kunt ondersteunen.

Wat betreft de uiterlijke verzorging, de BenS 803-Bsc-3 – Ergonomische bureaustoel is niet alleen comfortabel, maar ook stijlvol. Het ontwerp is modern en de stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren om aan te passen aan uw eigen smaak en kantooromgeving. De stevige constructie en hoogwaardige materialen garanderen dat de stoel jarenlang meegaat.

Het monteren van de stoel is eenvoudig en de gebruiksaanwijzing is duidelijk en gedetailleerd. je kan de stoel in enkele minuten in elkaar zetten en direct genieten van de comfortabele zithouding.

In het kort is de BenS 803-Bsc-3 – Ergonomische bureaustoel een uitstekende keuze voor iemand die op zoek is naar een comfortabele en aangepaste stoel voor achter de computer.

Koop de BenS 803-Bsc-3 – Ergonomische bureaustoel voor een voordelige prijs op Bol.com


BenS 851H-Eco-2

De BenS 851H-Eco-2 is een comfortabele en veel gebruikte bureaustoel die geschikt is voor gebruik in kantoren, call-centra en thuiswerkomgevingen. Deze bureaustoel heeft een extra hoofdsteun ten opzichte van de BenS 851-Eco-2. Ook is de bureaustoel verstelbaar op veel manieren en is gemaakt van degelijke materialen. De Bens bureaustoel is uitermate geschikt voor langdurig gebruik door zijn ergonomische vormgeving. Daarnaast heeft dit model diverse instelmogelijkheden, waaronder verstelbare armleggers, een comfort rug met netbespanning, een voorgevormde zitting gemaakt van luxe foam en een comfortabele hoofdsteun. De bureaustoel heeft een maximaal belastbaargewicht van 130kg en heeft een garantie van 3 jaar.

Het grote voordeel is het milieuvriendelijke design en het bevat een Greenguard Gold certificaat. Het Greenguard Gold certificaat garandeert dat het product vrij is van schadelijke stoffen en dat de luchtkwaliteit en het welzijn gewaarborgd zijn. De Bens 851H-Eco-2 voldoet aan strenge limieten aan chemische stoffen, waardoor de fabrikant alle groene en duurzame claims kan waarmaken.

Koop de BenS 851H-Eco-2 voor een voordelige prijs op Bol.com


BenS 837-Synchro-4 Zwart – Ergonomische Bureaustoel

De BenS 837Exe-Synchro-4 is een luxe en ergonomische bureaustoel met vele instelmogelijkheden. Het synchro tension mechanisme zorgt ervoor dat zitting en rugleuning altijd in balans zijn, ondersteunend voor de rug en het zitvlak. De stoel is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen, waaronder echt leer en netweave, en biedt een garantie van 5 jaar. Het model is door TÜV getest en goedgekeurd volgens de Europese richtlijn Nen-EN1335.

De armleuningen zijn 4D verstelbaar en de zitting heeft een instelbare diepte tussen de 45,5 cm en 50,5 cm. Een groot voordeel is dat je de breedte tussen de armleggers kan instellen tussen de 42 cm en 48,5 cm. De maximale belasting capaciteit is 130 kg en de wieltjes zijn geschikt voor iedere vloer. Het gewicht van de stoel is 18,2 kg en het wordt splinternieuw geleverd in de originele verpakking.

Met de BenS 837Exe-Synchro-4 heb je een bureaustoel die niet alleen luxueus en comfortabel is, maar ook gezond voor uw lichaam. Het verbetert uw productiviteit en geeft meer plezier in uw werk door uw lichaam minder te belasten. Als je op zoek bent naar een bureaustoel die uw werkplek een upgrade geeft, dan is de BenS 837Exe-Synchro-4 de juiste keuze.

Koop de BenS 837-Synchro-4 Zwart – Ergonomische Bureaustoel voor een voordelige prijs op Bol.com


Over het merk Bens

BenS kantoormeubelen is een Nederlands bedrijf dat zich richt op het ontwerpen en produceren van hoogwaardige kantoormeubelen. Het bedrijf heeft een breed scala aan producten, waaronder bureaus, stoelen, vergadertafels, opslagsystemen en meer, ontworpen om de comfort en productiviteit van de gebruikers te verbeteren.

BenS legt veel nadruk op duurzaamheid en milieuvriendelijkheid, en gebruikt materialen van hoge kwaliteit die lange tijd meegaan en gemakkelijk te recyclen zijn. Bovendien zijn de producten van BenS ontworpen met ergonomie in het achterhoofd, om het welzijn van de gebruikers te waarborgen.

Het bedrijf biedt ook maatwerkoplossingen, waarbij klanten specifieke wensen en vereisten kunnen aangeven, zoals het ontwerp, de grootte, het materiaal en meer. Dit betekent dat elke klant een op maat gemaakt product kan krijgen dat perfect aansluit bij de specifieke behoeften van het bedrijf of de werkomgeving.

Bureaustoel Bens

Waar moet een Bens bureaustoel aan voldoen?

Een BenS bureaustoel moet aan een aantal belangrijke eisen voldoen om comfort, ergonomie en duurzaamheid te waarborgen. Hieronder staan enkele van de belangrijkste vereisten:

  1. Ergonomie: Ergonomie is zeer belangrijk bij het kopen van een bureaustoel. Zo moet de stoel aanpassingen mogelijk maken, waaronder een verstelbare rugleuning en zithoogte, zodat de gebruiker de stoel op de juiste manier kan instellen om rugpijn en vermoeidheid te voorkomen.
  2. Comfort: De stoel moet over voldoende zit- en rugondersteuning beschikken, en het zitvlak en de rugleuning moeten gevormd zijn om het comfort te verhogen. Bovendien moet de stoel gemakkelijk te gebruiken zijn, zonder knelpunten of beperkte bewegingsvrijheid.
  3. Duurzaamheid: De Bens bureaustoel moet gemaakt zijn van materialen van hoge kwaliteit die bestand zijn tegen slijtage en veroudering, en moet zodanig zijn ontworpen dat hij lange tijd meegaat.
  4. Veiligheid: Veiligheid is essentieel en de stoel moet aan de vereiste veiligheidsnormen voldoen en moet stevig en stabiel zijn om de gebruiker te beschermen tegen ongevallen.
  5. Milieuvriendelijkheid: BenS legt veel nadruk op milieuvriendelijkheid, dus de stoel moet gemaakt zijn van materialen die gemakkelijk te recyclen zijn en die geen negatieve impact hebben op het milieu.

Deze eisen staan garant voor een hoogwaardige, comfortabele en duurzame bureaustoel die aan de hoogste normen voldoet en die de gebruiker de juiste ondersteuning en comfort biedt voor een efficiëntere en gezondere werkomgeving.

Conclusie over Bens bureaustoelen

Bens bureaustoelen zijn zeer populair op de Nederlandse markt. Het bedrijf focust zich op het produceren en ontwerpen van kantoormeubelen. Bureaustoelen zijn een van de meest verkochte producten van Bens en dat komt door de hoge kwaliteit van de stoelen. Het ontwerp van de stoelen bevat een ergonomisch design met verstelbare functies. Daarnaast gaat een Bens bureaustoel jarenlang mee en koop je dus een product voor lange termijn.

Bekijk hieronder meer betrouwbare en hoge kwaliteit bureaustoelen van andere merken:

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}