Beste Herman Miller bureaustoel

Een Herman Miller bureaustoel kopen? Ben jij fan, heb je ervaringen of vind je de bureaustoelen van Herman Miller gewoon erg mooi, dan ben je hier op het juiste adres. Je kantoor of thuiswerkplek wordt nog beter ingericht door de zeer populaire Herman Miller bureaustoelen. Niet voor niets is het merk al jarenlang een van de grootste aanbieders en wordt het door vele consumenten gezien als zeer betrouwbaar merk.

Dus ben jij benieuwd naar het assortiment van Herman Miller en welke verschillende bureaustoelen ze aanbieden? Hieronder vind je de beste Herman Miller bureaustoelen met daarbij alle informatie. We verklappen alvast dat de Herman Miller Aeron en Herman Miller Mirra de meest populaire bureaustoelen zijn en deze zullen dan ook niet ontbreken in de lijst.

Beste bureaustoelen Herman Miller op een rijtje: 

Over Herman Miller

Herman Miller is een innovatief bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en een groot belang hecht aan design en milieu. Herman Miller was een zakenman uit Michigan die zijn schoonzoon hielp bij het kopen van een bedrijf. Als eerbetoon noemde hij het bedrijf naar zijn schoonvader, oftewel Herman Miller. 

Sinds het midden van de 20e eeuw was Herman Miller een van de grootste aanbieders van modern meubilair. Dat kwam voornamelijk doordat het bedrijf samenwerkte met grote ontwerpers van die tijd. Tegenwoordig is Herman Miller ook een erkende innovator in hedendaagse interieur meubelen, waaronder bureaustoelen.  


Waarin onderscheid een Herman Miller bureaustoel zich?

Bureaustoelen van Herman Miller zijn razend populair en dat heeft een reden. Ten eerste komt dat door de rijke geschiedenis van het bedrijf. Door in het verleden (en nu nog steeds) met de grootste ontwerpers ter wereld samen te werken kreeg het merk een grote naamsbekendheid waar het tot op de dag van vandaag gebruik van maakt. Herman Miller bureaustoelen worden verkocht over de hele wereld en dat gaat samen met de missie van het bedrijf: samen groeien, innovatieve oplossingen vinden en technologieën toepassen. 

Wat de bureaustoelen nog meer uniek maakt is de veelzijdigheid. Geen een bureaustoel van Herman Miller is hetzelfde en iedere stoel heeft dan ook verschillende eigenschappen. Kijkend naar het assortiment valt op dat er zowel grote als kleine bureaustoelen zijn die allemaal weer andere kleuren bevatten. Ieder model is anders en dat zorgt ervoor dat consumenten een ruime keuze hebben als ze opzoek zijn naar een nieuwe bureaustoel.

Daarnaast is Herman Miller een betrouwbaar merk dat kwaliteit voorop heeft staan. Iedere bureaustoel wordt strak ontworpen en gecontroleerd om fouten te voorkomen. Design staat centraal bij de uitvoering van Herman Miller en de bureaustoelen zijn dan ook ontworpen met oog voor detail. Werken zal nog makkelijker worden vanuit de Herman Miller kantoorstoel. 


Waar moet een Herman Miller kantoorstoel aan voldoen?

Als je op het punt staat om een kantoorstoel van Herman Miller te kopen, dan zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Veel consumenten denken hier namelijk veel te makkelijk over, terwijl een goede bureaustoel ervoor kan zorgen dat je fysiek in orde blijft. Fysieke ongemakken komen vaak voor doordat consumenten kiezen voor een verkeerde bureaustoel. Om je een beter beeld te geven waar een goede bureaustoel van Herman Miller aan moet voldoen hebben we een aantal belangrijke punten opgesomd: 

  1. Verstelbare armleuningen, zithoogte en rugleuning
  2. Ventilatiesysteem in de rugleuning
  3. Ergonomisch design

Over het algemeen beschikt een Herman Miller bureaustoel aan deze voorwaarden, maar het is goed om dit vooraf nog een keer te checken om er zeker van te zijn dat je de juiste keuze maakt. 


Welke Herman Miller bureaustoelen zijn er? 

Het assortiment van Herman Miller wat betreft bureaustoelen is niet enorm groot. Wel zijn er verschillende modellen die allemaal onderscheidend zijn van elkaar. Zo heb je bijvoorbeeld de Aeron, Sayl en Mirra bureaustoel van Herman Miller. Dit zijn de bekendste en de meest gekochte bureaustoelen van het merk en deze staan hierboven ook weergegeven. Hieronder zullen we iets meer informatie per model uitlichten om je een beter beeld te geven van de type Herman Miller bureaustoel:

Aeron

Misschien wel de meest bekende en zeker de meest gekochte Herman Miller bureaustoel uit dit lijstje is de Herman Miller Aeron. Met een strak zwart design en moderne uitstraling is de Aeron een pareltje in je kantoorruimte. Vooral bekend staat de bureaustoel om de duurzaamheid en innovatie die toegepast is in het ontwerp. De stoel bestaat namelijk voor meer dan 50% uit gerecycled materiaal heeft daarom als eerste product uit het Herman Miller assortiment de Cradle to Cradle V3 Silver Level-certificaat ontvangen. Met een zithoogte tussen de 38-53 centimeter en een zitbreedte van 51 centimeter is de Herman Miller Aeron voor iedereen toegankelijk. 

Sayl

Een geheel ander model dan de Herman Miller Aeron is de Herman Miller Sayl. Het design van de stoel is ontworpen door Yves Béhar, een Amerikaanse top ontwerper die geboren is in Zwitserland. Het pluspunt aan de Herman Miller Sayl is dat de stoel een zeer goed comfort heeft, terwijl het erg weinig materialen gebruikt. De ergonomie wordt gewaarborgd door de tilt mechanisme en de verstelbare armleuningen. Daarnaast wordt de bureaustoel regelmatig gecontroleerd en getest en daarom worden steeds vaker onderdelen vervangen. Hierdoor blijft de kwaliteit hoog en kan je er met zekerheid vanuit gaan dat de Herman Miller Sayl een betrouwbare bureaustoel is.  

Mirra

Een laatste stoel van Herman Miller die niet onderbelicht mag worden is de Herman Miller Mirra. Dit is een wat nieuwere bureaustoel met een moderne uitstraling die verkrijgbaar is in een lichtgrijze kleur. Dankzij het ergonomische design passen de rugleuning en de zitting zich meteen aan het lichaam aan. Verder is de Herman Miller Mirra een perfecte combinatie tussen optimaal comfort en persoonlijke ergonomie. Vanwege de verstelbaarheid kan je de stoel namelijk naar persoonlijke wensen afstellen en gebruiken. 


Conclusie over de beste Herman Miller bureaustoel

Herman Miller is een bijzonder merk dat een grote naamsbekendheid heeft gecreëerd vanwege de samenwerking met legendarische ontwerpers. Tegenwoordig is het een grote aanbieder in klassiek en innovatief meubilair, waaronder bureaustoelen. Het aanbod in bureaustoelen van Herman Miller is gevarieerd met verschillende groottes en kleuren. Bureaustoelen die er bovenuit steken zijn de Herman Miller Mirra, Sayl en Aeron. Dit zijn dank ook de bekendste en meest gekochte modellen.

Bekijk hieronder meer betrouwbare en hoge kwaliteit bureaustoelen van andere merken:

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}