Beste Lifegoods ergonomische bureaustoel

Een van de meest gekochte bureaustoelen in ons land is de Lifegoods ergonomische bureaustoel. Het is een merk dat de laatste jaren aan de deur geklopt heeft en waarvan de reacties vrijwel alleen maar positief zijn. LifeGoods heeft meerdere bureaustoelen in het assortiment en heeft de focus gelegd op een ergonomisch design. Dat wil betekenen dat de stoelen beschikken over een hoogwaardig comfort en verstelbare functies. In dit artikel worden de verschillende LifeGoods bureaustoelen uitgelicht, zodat jij een beter beeld krijgt van de stoelen:

Beste LifeGoods ergonomische bureaustoelen op een rijtje: 


Bekende bureaustoelen van LifeGoods

In het assortiment van LifeGoods zitten een aantal bureaustoelen die erg populair zijn en waar veel naar gezocht wordt door consumenten. Hieronder worden deze bureaustoelen verder uitgelicht: 

LifeGoods Game Stoel – Bureaustoel – Volwassenen/Kind

De LifeGoods Gaming Chair is ontworpen om urenlang gamen maximaal comfort te bieden. De 7 cm dikke zitting en 8 cm brede armleuningen zijn gemaakt van zacht sponsmateriaal, waardoor je lekker wegzakt. De gebogen rugleuning van de stoel biedt extra ondersteuning en volgt de lijn van uw lichaam, en het gaas-materiaal zorgt voor een vrije luchtstroom om te voorkomen dat de stoel blijft plakken tijdens het gebruik.

Deze LifeGoods stoel is 10 centimeter in de hoogte verstelbaar, waardoor je de stoel op jouw lengte afstelt, en de rugleuning kan tot 120 graden kantelen voor extra comfort. De stoel heeft ook een ingebouwde hoofdsteun om je nek te ondersteunen en kan tot 150 kg dragen. Het frame is gemaakt van duurzaam metaal, de wielen zijn gemaakt van nylon en de bekleding is gemaakt van veganistisch vriendelijk synthetisch leer. De LifeGoods Game Stoel is eenvoudig te monteren, is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is geschikt voor mensen tussen de 150 en 180 cm lang.


LifeGoods Ergonomische Bureaustoel – Volwassenen – Zwart

De LifeGoods bureaustoel is een verstelbare stoel uit de Support lijn die geschikt is voor mensen tussen de 160-190 cm met een draagkracht van 130 kg. De extra dikke zitting is 12 cm in hoogte verstelbaar en de rugleuning kan 120° kantelen. Het gebogen ontwerp van de rugleuning zorgt voor extra ondersteuning, terwijl de armleuningen 6 cm omhoog of omlaag kunnen bewegen. De stoel is gemakkelijk in elkaar te zetten en bevat een ademend meshmateriaal dat zorgt voor ventilatie en voorkomt een klamme rug. De stoel is perfect voor mensen die vaak achter een bureau zitten.


LifeGoods Ergonomische Bureaustoel – Volwassenen – Verstelbaar

De LifeGoods-bureaustoel is een verstelbare, ergonomische stoel die is ontworpen voor thuis gebruik of op kantoor. De stoel is 10 cm in hoogte verstelbaar en heeft verstelbare armleuningen, een verstelbare hoofdsteun en een kantelbare rugleuning. Het ergonomische design van de stoel bevordert een goede houding en heeft een speciaal W-vormig zittingsontwerp dat de druk op de heupen verlicht en de gebruiker in het midden van de zitting houdt.

Deze LifeGoods ergonomische Bureaustoel – Volwassenen – Verstelbaar is gemaakt van hoogwaardig PU-leer en mesh-stof en is eenvoudig te monteren. De stoel kan tot 136 kg dragen en het ergonomische ontwerp is geschikt voor mensen tot 1,9 m lang. De ademende netrugleuning helpt het lichaam koel te houden, wat ideaal is voor lange werkdagen of ontspanning na het werk. De duurzame onderdelen van de stoel, waaronder de slijtvaste PU-wielen, zorgen voor een lange levensduur van de stoel en zijn gemakkelijk en stil te verplaatsen.


Over LifeGoods

LifeGoods B.V. is een leverancier van consumptiegoederen die is opgericht in 2016 en een dochteronderneming is van MeruBrands B.V. Het is een in Nederland gevestigd bedrijf dat stijlvolle producten verkoopt die wat meer plezier aan het leven toevoegen. Het bedrijf heeft eigen merken en biedt een breed scala aan producten in categorieën als thuis, huishouden, elektronica, koken en bakken, reizen en meer. LifeGoods B.V. verkoopt haar producten rechtstreeks aan klanten zonder tussenkomst van een groothandel, distributeur of traditionele detailhandelaar, waardoor zij hoogwaardige producten tegen aantrekkelijke prijzen kunnen aanbieden. Hun merken en producten vind je door heel Europa op marktplaatsen als Amazon en bol.com.

Waar moet een LifeGoods bureaustoel aan voldoen?

Heb je besloten om een LifeGoods bureaustoel te kopen, dan zijn er een aantal belangrijke aspecten waar je op moet letten. Er zit namelijk verschil tussen bureaustoelen van LifeGoods en die van andere merken, maar ook tussen de diverse modellen in het LifeGoods assortiment. De bureaustoel die jij gaat kopen moet overeenkomen met je persoonlijke voorkeuren, maar moet ook beschikken over een aantal basis elementen. Hieronder geven we een aantal punten waar een LifeGoods ergonomische bureaustoel zeker aan moet voldoen: 

Richtlijnen 

Om te beginnen is het belangrijk dat de LifeGoods ergonomische bureaustoelen voldoen aan de Nederlandse en Europese richtlijnen. Deze richtlijnen zijn samengesteld in de Nederlandse NPR 1318 richtlijnen en de Europese NEN-EN 1335 richtlijnen. Het verschil tussen beide is dat de Nederlandse richtlijnen meer gericht zijn op de verschillende lengtes van werknemers in ons land. Waar de richtlijnen vooral voor bedoeld zijn is voor het ontwerp en de ergonomie van de bureaustoel.  

Comfort & Ondersteuning

Een goede bureaustoel moet ondersteuning bieden aan de rug en schouders en moet aanpassing toelaten aan de zithouding van de gebruiker. Dit helpt rug- en nekklachten voorkomen die vaak voorkomen bij een verkeerde houding of oncomfortabele stoel. Comfort is dus erg belangrijk bij het kopen van een bureaustoel, omdat de stoel waarschijnlijk voor langere tijd gebruikt zal worden

Verstelbaarheid

Verstelbaarheid is een zeer belangrijk begrip als we spreken over een goede bureaustoel, omdat een verstelbare stoel je kan helpen om een comfortabelere houding aan te nemen en rug- en nekpijn te voorkomen. Een goede bureaustoel moet verstelbare armleuningen, een verstelbare rugleuning en een verstelbare zithoogte hebben. Dit kan de houding van de gebruiker aanpassen aan hun werkplek en hun individuele behoeften. Een verstelbare rugleuning kan bijvoorbeeld helpen om de ondersteuning van de rug te verbeteren, terwijl verstelbare armleuningen helpen bij het ondersteunen van de schouders en de armen. Het verstellen van de zithoogte kan je helpen de juiste houding aan te nemen bij het gebruik van een bureau of een computer.

Ventilatie

Ook de ventilatie van de stoel is een handig item om op te letten bij het kopen van een bureaustoel omdat het zorgt voor een aangenaam zitcomfort en kan helpen om transpiratie of vervelende geurtjes tegen te houden. Vooral als je veel tijd doorbrengt in de stoel, is een goede ventilatie belangrijk om te voorkomen dat je gaat zweten of oncomfortabel gaat zitten. Er zijn diverse bureaustoelen beschikbaar met geventileerde rugsteunen of zittingen, dus het is zeker de moeite waard om hiernaar te kijken bij het kopen van een nieuwe stoel.


Conclusie over LifeGoods bureaustoelen

LifeGood is hedendaags een grote aanbieder als we praten over ergonomische bureaustoelen. In korte tijd heeft het merk een grote naamsbekendheid opgebouwd en dat is zonder meer knap te noemen. De verwachting is dat het marktaandeel van LifeGoods in de komende jaren zal toenemen, aangezien het een van de best verkochte bureaustoelen in het assortiment heeft. De bureaustoelen van LifeGoods staan bekend om de verstelbare functies, het uitstekende comfort en het ventilatiesysteem. Wij kunnen iedere consumenten of game liefhebber aanraden om een bureaustoel van LifeGoods te kopen!

Bekijk hieronder meer betrouwbare en hoge kwaliteit bureaustoelen van andere merken:

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}